برگزاری دوره طبیعت گردی در جنگل تحقیقاتی  دانشگاه تربیت مدرس

دوره طبیعت گردی یک فرصت عالی برای آشنایی با طبیعت بی‌نظیر جنگل و یادگیری مفاهیم عملی مرتبط با آن بود. این دوره شامل یک دوره تئوری از 21 اردیبهشت تا 30 تیر و یک دوره عملی 3 روزه در 14 تا 16 تیر بود. در این گزارش، به بررسی دوره عملی این تجربه می‌پردازیم.

محتوای دوره عملی:

دوره عملی این تجربه طبیعت گردی با همکاری متخصصان و راهنمایان مجرب برگزار شد. این دوره عملی در جنگل تحقیقاتی تربیت مدرس برگزار شده و برای شرکت‌کنندگان فرصتی فراهم کرد تا به صورت عملی با مفاهیم طبیعت، زیست‌شناسی و محیط زیست آشنا شوند. در طول این دوره، شرکت‌کنندگان در فعالیت‌های مختلفی در محیط طبیعی جنگل شرکت کردند که شامل موارد زیر بود:

• مشاهده و شناسایی گونه‌های گیاهی و جانوری: شرکت‌کنندگان با راهنمایی متخصصان، به مشاهده و شناسایی گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری در جنگل پرداختند. این تجربه به آنها امکان می‌داد تا با تنوع زیستی این منطقه آشنا شوند و نقش هر گونه در اکوسیستم را درک کنند.
  • مطالعه بوم‌شناسی: شرکت‌کنندگان به مطالعه و بررسی بوم‌شناسی منطقه پرداختند. آنها به تحلیل خصوصیات جغرافیایی، زمین‌شناسی و اقلیمی جنگل پرداخته و ارتباط بین این عوامل و تنوع زیستی را مورد بررسی قرار دادند.
  • آشنایی با مفاهیم حفاظت از محیط زیست: شرکت‌کنندگان با مفاهیم و روش‌های حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آسیب به اکوسیستم‌های طبیعی آشنا شدند. آنها به نقش انسان در حفاظت از محیط زیست و حفظ تنوع زیستی پرداختند.

دوره عملی این تجربه طبیعت گردی فرصتی منحصر به فردی برای شرکت‌کنندگان فراهم کرد تا به صورت عملی با مفاهیم طبیعت و محیط زیست آشنا شوند. این تجربه نه تنها به افزایش دانش شرکت‌کنندگان در زمینه طبیعت و زیست‌شناسی کمک کرد، بلکه آنها را برای حفظ و حراست از محیط زیست آماده می‌کند.