برگزاری کلاس برای کودکان از جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس

بازدید کودکان از جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس

در روزهای اخیر، گروهی از کودکان به همراه مربیان و اولیاءشان از جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس بازدید کردند. این بازدید با هدف آموزش کودکان در زمینه حفاظت از طبیعت و محیط زیست برگزار شد. در این گزارش، به بررسی این بازدید و فعالیت‌های آموزشی مرتبط با حفاظت از طبیعت می‌پردازیم.

فعالیت‌های آموزشی:

• شناسایی گونه‌های گیاهی و جانوری: کودکان با همراهی مربیان و راهنمایان متخصص، به شناسایی گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری در جنگل پرداختند. آنها به کمک نمونه‌های زنده و عکس‌های توضیحی، با ویژگی‌ها و نقش هر گونه در اکوسیستم آشنا شدند.
  • آموزش مفاهیم حفاظت از محیط زیست: مربیان با استفاده از روش‌های ساده و بازی‌های آموزشی، مفاهیمی از جمله حفظ تنوع زیستی، صرفه‌جویی در مصرف آب و انرژی و مراقبت از محیط زیست را به کودکان آموختند. این آموزش‌ها به شیوه‌ای جذاب و فعالانه ارائه شد تا کودکان به طور کامل درک کنند که چگونه می‌توانند به حفظ محیط زیست کمک کنند.
  • بازی‌های آموزشی و فعالیت‌های گروهی: برای تقویت مفاهیم آموزشی، بازی‌های گروهی و فعالیت‌های دسته‌جمعی برای جلب نظر کودکان برگزار شد. این فعالیت‌ها شامل جمع‌آوری زباله، کاشت درخت و بازی‌های دست ساز بود که کودکان را به همکاری و مشارکت فعال در حفظ محیط زیست تشویق می‌کرد.

بازدید کودکان از جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس فرصتی منحصر به فرد برای آموزش مفاهیم حفاظت از طبیعت و محیط زیست بود. این فعالیت‌ها نه تنها به کودکان اطلاعات لازم برای حفاظت از محیط زیست را ارائه دادند، بلکه آنها را به مشارکت در این حوزه ترغیب کردند. امیدواریم که این نوع فعالیت‌های آموزشی برای نسل‌های آینده نیز ادامه داشته باشد تا همه بتوانند به بهترین شکل ممکن در حفظ و حراست از محیط زیست همکاری کنند.