تجلیل از قرقبان‌های جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس به مناسبت روز جنگلبان

در روز 9 مرداد 1402، مسئولین دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس به مناسبت روز جنگلبان از قرقبانان جنگل تحقیقاتی، آقایان کریم شیرمحمدی و سلمان زالکانی تقدیر و تشکر کردند.

کریم شیر محمدی و سلمان زالکانی دو قرقبان با سابقه‌ بسیار در حوزه‌ محیط زیست و جنگلداری هستند که سال‌های زیادی را در جنگل تحقیقاتی تربیت مدرس فعالیت می‌کنند. این دو قرقبان با پشتکار، علاقه و اخلاص خود به حفظ و مراقبت از این محیط طبیعی ارزشمند، نقش بسیار موثری در حفظ تنوع زیستی و ارتقای وضعیت جنگل دانشگاه تربیت مدرس داشته‌اند.

در مراسم اعلام شد که این تجلیل نمادی از ارزش گذاری جامعه به کارآمدی و تلاش‌های فردی در مسیر حفاظت از محیط زیست است. این قرقبانان نمونه‌ای برجسته از تعهد به حفظ جنگل و محیط زیست هستند که با مشارکت و همکاری مردم و مسئولین، می‌توانند به حفظ و حراست از منابع طبیعی کشور کمک بیشتری نمایند. امیدواریم که این تجلیل، دیگران را نیز الهام بخشیده و جامعه‌ی بزرگتری از جنگلبانان و حفاظت‌گران محیط زیست را تحت پوشش خود قرار دهد.